Opste teme

TESLA JE UBIJEN?!

you013 | 05 Mart, 2015 20:30

Zavera neslućenih razmera! Nikolu Teslu, možda i najvećeg naučnika svih vremena, 6. januara je zadavio Oto Skorcenji, elitni ubica Adolfa Hitlera, vođe nacističke Nemačke!

 Nikolu Teslu, možda i najvećeg naučnika svih vremena, 6. januara je zadavio Oto Skorcenji, elitni ubica Adolfa Hitlera, vođe nacističke Nemačke!

 On piše i da su mnogi Teslini patenti, među kojima i čuveni „zraci smrti“, kojima je, navodno, mogao s neba da obara avione kao od šale, dospeli u ruke nacista, preko njihovih bogatih simpatizera u SAD.

 Smrt

 Poslednji čovek koji viđen u poseti Nikoli Tesli bio je njegov asistent Džordž Šerf, koji je u hotelu „Valdorf-Astorija“, gde je srpski naučnik živeo, bio 4. januara 1943. godine. Genije je pronađen mrtav četiri dana kasnije, 8. januara 1943.Međutim, Šerf nije bio poslednji čovek koji je video ostarelog naučnika. Bio je to Oto Skorcenji, elitni Hitlerov ubica, koji je u sobu ušao 6. januara i navukao jastuk preko glave Tesle, držeći ga tako sve dok ovaj nije prestao da diše! Sa Skorcenjijem je u sobi bio niko drugi nego Rajnhard Gelen, visoki Hitlerov obaveštajac i jedan od nacista koji je posle rata dobio nemačko državljanstvo.

 Misteriozni saradnik

 Ko je bio pomenuti Džordž Šerf, jedan od najbližih Teslinih saradnika u poslednjim godinama njegovog života? Prema tvrdnji autora Nikolofa, Šerf nije bio niko drugi nego otac kasnijeg šefaCIA i potom 41. predsednika SAD - Džordža Buša starijeg!.Šerf (Buš?) je često plaćao boravak Nikoli Tesli u hotelu „Valdorf-Astorija“ i bavio se pravnim i finansijskim poslovima naučnika.Prema svedočanstvima Teslinih prijatelja, Srbin se često žalio da mu Šerfov sin - Džordž (rođen 1924), često pretura po laboratoriji i uznemirava ga. Džordž, koji je kasnih tridesetih mogao da ima petnaestak godina, nije niko drugi nego kasniji predsednik SAD - Buš.Tesla je 41. predsedniku SAD zbog ovog dao nadimak „radoznali Džordž“ i „nestašni majmunčić“

 Prema tvrdnji Nikolofa, pravo ime Džordža Buša bilo je Džordž Šerf, a njegov otac bio je blizak saradnik nacista pre drugog svetskog rata, da bi posle i jednom i drugom američka vlada dala novi identitet, kao i mnogim drugim nacistima.

 Ispovest dželata

 I Hitlerov dželat je potvrdio da je pravi identitet Džordža Buša - „Georg Šerf junior, sin imigranta iz Nemačke, računovođe Georga Šerfa seniora. On je bio saradnik funkcionera nacista“.Skorcenji je za svoje tvrdnje imao i dokaz - fotografiju na kojoj su on, Jozef Mengele, Martin Borman, Rajnhard Gelen i porodica Šerf.„Georg Šerf junior je bio naučen da bude špijun i sa zadatkom poslat u SAD“, rekao je Skorcenji. „Kasnije je ga je tamo usvojio i dao mu lažne papire američki senator Džordž Preskot Buš. Posle rata, ja sam pomogao Šerfu (Bušu) da osnuje CIA“.

Zavera: Svetska banda napravila plan za globalnu apokalipsu!

you013 | 02 Mart, 2015 20:58

Godinama se već naglašava kolaps koji će se dogoditi u SAD, a pod kolapsom se prvenstveno podrazumeva ekonomska destabilizacija zbog pada dolara. Međutim, centralne banke i međunarodni sponzori će se potruditi da do ovog uništenja američke ekonomije ne dođe, barem ne bez nekog događaja koji će pokriti njihovu krivicu.

 Tu u igru ulazi Sirija…ali naravno, ne samo ona, stvar je još ozbiljnija. Sirija je samo varnica za izazivanje požara. Zar ste pomislili da će vladari planete, većinom bankari, dozvoliti da dolar padne a da ne zapali ceo svet. Idemo redom.Sirijski okidač postoji već neko vreme. Tu su sirijski zajednički odbrambeni pakt sa Iranom, njene jake veze sa Rusijom, ruska pomorska baza na obali Sirije, napredno rusko oružje u njenom arsenalu, izvori nafte… sve ono što je potrebno za katalizatora globalne katastrofe.Građanski rat u Siriji se već širi na susedne države poput Iraka, Jordana i Libana, a ako se objektivno pogledaju činjenice, čitav rat je proizvod tajnog delovanja SAD i njihovih saveznika.SAD su pokrenule čitavu pobunu koristeći operativce Al Kaide. Saudijska Arabija je takođe poslala oružje i novac. Izrael je pomogao pobunjenicima koristeći vazdušne napade u okviru Sirije. Ovaj rat se jednostavno ne bi odvijao da Zapad nije umešao prste. Kraj priče.

 Iza sirijske pobune stoji čitava organizacija čudovišta. Bedna, nemoralna grupa zveri čiji su zločini detaljno zabeleženi, uključujući masovna smaknuća nenaoružanih vojnika, mučenje i obezglavljivanje nevinih civila, sakaćenje i kanibalizam mrtvih tela i instituciju teološke tiranije nad preplašenim stanovništvom. SAD su stvorile i oslobodile ove demone, a sada Bela kuća pita narod da ih podrži.Veruje se da je cilj da se potpuno transformišu svetski politički, ekonomski i društveni sistemi. Cilj je da se stvori jak strah, strah koji može da se iskoristi za kupovinu, kako ga globalisti zovu, „novog svetskog poretka“. Sirija je samo prva domina u dugom lancu katastrofa. Čini se da je lančana reakcija koja će kreirati globalni kolaps neizbežna.

 ŠTA OČEKIVATI KADA NAPAD DOĐE:

 1) Mnogi saveznici SAD će se uzdržati od direktnog učestvovanja u napadu na Siriju.

2) Obama će pokušati da umanji javno negodovanje ograničavanjem napada.

3) Uspostaviće se zona bez letenja, ali mornarica SAD će se potruditi da ostane van dometa ruske projektilske tehnologije koju Sirija poseduje.

4) Iran će momentalno pokrenuti vojsku i oružje da podrži Siriju. Sirija će postati mešavina različitih borbenih snaga koje će se boriti zbog ideoloških razloga, a ne političkih. Borbe će se proširiti na druge države, slično kao u Vijetnamu.

5) Izrael će verovatno biti prva nacija koja će zvanično poslati kopnenu vojsku u Siriju (a verovatno i Iran), navodeći neefektivnost vazdušnih napada SAD kao razlog. Odmah će uslediti i vojska SAD.

6) Iran će zatvoriti Ormuski prolaz potapajući nekoliko teretnjaka u uskom prolazu i napadajući sve brodove koji pokušaju da se približe. Nastaće zastoj u izvozu nafte, što će odseći 20% svetskih zaliha nafte preko noći.

7) Egipatski građanski rat, koji je u toku, ali koji mejnstrim mediji ignorišu, planuće zbog povećanog besa zbog prisustva SAD u Siriji. Suecki kanal će postati opasna opcija za prevoznike nafte. Mnogi će odabrati put oko Afrike, produžujući vreme dostave i povećavajući cenu nafte.

8) Saudijska Arabija će doživeti pobunu koja se zakuvava već godinama.

9) Cene benzina će naglo porasti, moguće 75-100% u okviru 2-3 meseca od napada na Siriju.

10) Putovanje će postati teško, ako ne i nemoguće zbog visoke cene benzina. Ono malo ekonomije SAD što se održavalo od odmora će da se sruši. Kupovina nekretnina će opasti jer će se porodice sve manje seliti zbog velikih troškova.

11) Rusija će zapretiti da ograniči ili odseče izvoz prirodnog gasa u EU ako pokušaju da se priključe agresiji SAD protiv Sirije. EU će morati da se povinuje zbog svoje zavisnosti od ruske energije.

 12) Rusija će pozicionirati pomorske snage u Mediteranu kako bi postavila pritisak na SAD. Opcija direktnog sukoba između Rusije i SAD je ograničena, uglavnom zato što države kao što su Rusija i Kina ne moraju da se sukobe sa snagama SAD da bi zadale veći udarac.

13) Kina i Rusija će konačno ozvaničiti svoju odluku da se u potpunosti odreknu dolara kao svetske rezervne valute. Svetske banke su svesne ovog procesa koji je počeo još 2005. godine.

14) Zbog pozicije Kine kao glavnog izvođača i uvoznika na svetu, mnoge nacije će slediti primer i rešiti se dolara u bilateralnoj trgovini. Vrednos dolara će se urušiti. Okriviće se Kina, Rusija i Sirija, a globalne banke, uključujući Federalnu rezervu, biće bačene u zapećak.

15) Kombinacija velikih cena energije i obezvređivanja dolara uticaće u velikoj meri na maloprodajne cene. Moći će se očekivati udvostručenje cene svih dobara. Mnoga uvozna dobra će i nestati sa polica SAD.

16) Broj beskućnika u SAD će eksponencijalno porasti, zbog čega će upotreba bonova za hranu biti neizbežna. Socijalna pomoć će se preusmeriti, a beskućnici će se posmatrati kao kriminalci.

17) Teroristički napadi (bilo pravi ili lažni) proširiće se kao šumski požar. Izrael će tome biti značajno podložan. U SAD može doći do niza napada, pa i sajber napada, usmerenih na infrastrukturu. Okriviće se Sirija i njeni podržavaoci bez obzira na dokaze. Bela kuća će ustanoviti instituciju za autoritativnu moć, koja će uključivati izvršna naređenja vlade u kontinuitetu.

18) Vojni zakon možda neće važiti zvanično, ali će se osetiti na ulicama Amerike.

19) Lažne paradigme će poplaviti mejnstrim dok vlada bude delila američke grđane. Konflikt će biti označen kao sukob između muslimana i hrišćana, crnaca protiv belaca, siromašnih protiv bogatih. Aktivisti liberalnog pokreta biće označeni kao „izdajice“ zbog „potkopavanja kredibiliteta vlade“ za vreme krize. Neokonzervativci će okriviti Baraka Obamu.

Neoliberalci će okriviti konzervativce zbog „deljenja“. Liberalisti će ukazati na to da su obe strane samo marionete istog međunarodnog društva i ponovo će biti označeni kao „izdajice“. Vlada će pokušati da posvađa Amerikance jedne protiv drugih.

20) Domovinska bezbednost će se u potpunosti okrenuti ka unutrašnjosti, fokusirajući se na „domaće neprijatelje“. Lokalna policija postaće potpuno federalizovana. Vojnici SAD će se slati u problematičnije države da se izbore sa demonstrantima. Totalitarizam će postati norma.
Šta može da se učini?

Nivo kolapsa će biti totalan. Vlada se neće srušiti, zapravo će se i učvrstiti. Određeni sektori države će se održati, a drugi će se raspasti. MMF će u potpunosti apsorbovati ekonomiju SAD u pokušaju da joj pomogne.

Ustavne zaštite će se izbrisati zbog uspostavljanja „reda i zakona“ s obećanjem da je gubitak građanskih sloboda „samo privremen“.

GOSPODARI SVETA!

you013 | 27 Februar, 2015 11:23

Ljudi ne ginu zbog teorija, ali ginu usled zavera.’ 
(Credo Mutwa, šaman plemena Zulu) 

 Krajem 1993.g. došao sam iz Austrije gde sam tada živeo u Beograd da se vidim sa jednom meni dragom osobom koja je uspela da izađe iz Bosne u kojoj je tada besnio rat. Tom prilikom, ta osoba mi je ispričala kako se u Sarajevu sprijateljila s nekim Rusom koji je radio za UN a istovremeno je bio i obaveštajac. Uostalom, većina onih koji rade za kojekave organizacije u sklopu UN, Crveni Krst itd. i koji se muvaju po ratom zahvaćenim područjima rade istovremeno i za neku obaveštajnu službu, to uostalom i nije neka velika tajna. (Ovdje trebamo uzeti u obzir i mogućnost da UN imaju svoje obaveštajce, jer kako se čini, ta organizacija ima veoma važnu ulogu u uspostavljanju Novog Svetskog Poretka). Međutim, taj Rus je ovoj osobi rekao i to da će 1999 g. Amerikanci napasti Srbiju, kako bi od nje odcepili Kosovo. Na njeno pitanje, da li će Rusi stati na stranu Srba, ovaj je bukvalno odgovorio – “Samo kobajagi; Rusija će se samo praviti da je na strani Srba’. Ovaj obaveštajac nije htjeo da ‘elaborira’ nešto više na tu temu, nego je samo posavetovao ovu osobu da se skloni u stranu, osnuje porodicu i da ne razmišlja o svemu tome, jer ionako neće razumeti stvar.

 Moram priznati da ni ja u to vrijeme nisam baš najbolje razumeo sve ovo, mada sam celo vreme od izbijanja rata na našim područjima osećao jednu vrstu manipulacije od napolje (i “odozgo”) a istovremeno sam bio frustriran što nisam mogao da vidim ko to vuče konce, kako i zašto, odnosno, što nisam mogao da vidim one tzv. ‘manipulatore iza zavese’ ili da nađem neko racionalno objašnjenje za sve to. Ovi podaci su me dodatno frustrirali jer nikako nisam mogao da se pomirim sa činjenicom da smo žrtve manipulacije sila koje unapred znaju kad će na koga doći red, kad će se u kojem delu sveta prouzrokovati neka kriza, koliko dugo će ta kriza trajati, koliko ljudi će biti eliminisano itd. što takođe podrazumeva da prosećan čovek tu dođe kao neka vrsta ping-pong loptice koja odskače onako kako je ko udari, sve dok neko ne stane nogom na nju!?! 

 Bez obzira što sam na mahove pokušavao da se utešim da se u gornjem slučaju radilo o nekom ‘drugoligaškom agentu’ (“jer u drugom slučaju ta “vest” sigurno ne bi stigla do mene”), u podsvesti mi je nesto zvonilo na uzbunu, a u ‘stomaku’ sam osećao da je taj čovek rekao istinu, što se kasnije jasno ispostavilo kao tako. Kasnije, kad sam se prihvatio proučavanja pozadine ove tematike, ispostavilo se da su se moje sumnje potvrdile, odnosno, da već od davnina postoji jedna vlada koja upravlja svim zbivanjima na našoj planeti, dok se istovremeno održava iluzija podeljenosti među narodima i državama.

Sistematsko ugnjetavanje srpskog naroda

you013 | 26 Februar, 2015 13:45

Ko nas je bombardovao
Belgija, Kanada, Češka, Danska, Francuska, Nemačka, Grčka, Mađarska, Island, Italija, Luksemburg, Holandija, Norveška, Poljska, Portugalija, Španija, Turska, V. Britanija i SAD

Očigledne posledice
U Srbiji se do 1999. registrovalo između 15.000 i 20.000 novih slučajeva kancera, da bi taj broj već 2004. dostigao cifru od 30 000 novih bolesnika.

Političari kriju istinu
Nato je kršio međunarodne zakone
Mora se znati da su NATO snage bombardujući SR Jugoslaviju prekršile sledeće međunarodne konvencije, rezolucije i protokole:
- Konvenciju o delovanju na životnu sredinu donetu 1977.
- Konvencija o zaštiti svetske prirodne baštine 1982.
- Stokholmsku deklaraciju o životnoj sredini 1972.
- Dodatni protokol broj 1 u Ženevskoj konvenciji. U oblasti zaštite žrtava međunarodnih ratnih konflikata 1949.
- Konvenciju o zabrani upotrebe određenih ubojnih sredstava.
- Bečku konvenciju o zaštiti ozonskog omotača
- Montrealski protokol o supstancama koje oštećuju ozon (1987. sa izmenama 1997.)
- Rezoluciju Potkomiteta za prevenciju diskriminacije i zaštitu manjina komisije UN za ljudska prava iz 1996. i 1997. 

Crna Gora priznaje
Šest od osamnaest domaćih stručnjaka - fizičara i pripadnika vojske, koji su učestvovali uklanjanju municije sa uranijumom sa rta Arza kod Herceg Novog, dobilo je genetske poremećaje, piše podgorički Dan povodom saopštenja Ministarstva zdravlja Srbije.
Prema rečima pomoćnika ministra dr Nevene Karanović, reč je o posledicama prisustva osiromašenog uranijuma bačenog na crnogorsko poluostrvo Luštica tokom NATO bombardovanja. Kod šest osoba je u urinu pronađeno 0,03 do 0,23 miligrama uranijuma po litru i utvrđene su specifične promene hromozoma, direktno izazvane OU. Dekontaminaciju ovog prostora vršilo je osamnaest stručnjaka iz Ekotoksikološkog zavoda Crne Gore i beogradskog Instituta Vinča. Jedino je preminuo Žarko Raičević.
"Glas javnosti", 24. avgust 2005.

Uranijum i sedam godina posle
Uranijum dospeva u čovekov organizam disanjem, hranom i vodom, pa čak i preko kože. Najugroženiji organ je bubreg. U njemu se zadržava 0,05 - 12 odsto unetog uranijuma. Najvažniji put odstranjivanja uranijuma iz organizma je mokrenje, ali se tragovi uranijuma mogu detektovati u urinu i sedam godina posle unošenja čestica osiromašenog uranijuma u organizam.

NATO skriva istinu
Jugoslavija je te fatalne 1999. godine bila poligon za isprobavanje municije sa osiromašenim uranijumom što je, pored dioksinog rata, bio jedan od ciljeva bombarderske akcije protiv Vojske Jugoslavije zacrtanih još avgusta 1998. godine. Trebalo je utvrditi kakvu prodornu moć osiromašeni uranijum ima pri praktičnim ratnim operacijama, kakav mu je efekat na živu silu i prirodnu okolinu i da li se na taj način SAD mogu osloboditi hiljada tona osiromašenog uranijuma kao otpada koji nemaju gde da bezbedno lageruju.

Kerozin kao zagađivač
Još niko nije sproveo opsežna istraživanja o sagorevanju kerozina i njegovom uticaju na životnu okolinu. Poznato je da na nekim od svetskih aerodroma imamo svakih tridesetak sekundi jedno sletanje ili uzletanje i interesantno bi bilo utvrditi da li se u okolini tih aerodroma javljaju neke ekološke posledice.
Tokom 78 dana bombardovanja avioni NATO alijanse poleteli su 36.219 **** i uz 200 helikopterskih preletanja potrošili su zajedno 367 miliona litara kerozina.

Šta posledice bombardovanja 1999. mogu da prouzrokuju:
- Poremećaj centralnog nervnog sistema;
- Porast malignih oboljenja (rak pluća, štitne žlezde, jajnika i organa za varenje) i leukemije;
- Psihološke tegobe;
- Probavne smetnje;
- Poremećaji prirodne ravnoteže životne sredine;
- Poremećaj klime na ograničenim prostorima i u ograničenom obimu;
- Uništavanje flore i faune;
- Uništavanje ozonskog omotača;
- Zagađenje vazduha, zemlje, vode i podzemnih tokova;
- Genetske poremećaje;
- Povećanje steriliteta kod oba pola.

Nikad NE ZABORAVI!!!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb